Despre noi

4FUTURE a fost înființată în anul 2007, este autorizată de ITM Mureș și are ca principale obiecte de activitate serviciile de traducere și interpretariat precum și servicii de recrutare şi plasare de personal pe plan intern şi internaţional. Oferim, de asemenea, consultanţă dosare viză, intermediere rezervări bilete de călătorie şi asigurări medicale.

BIROU DE TRADUCERI ȘI INTERPRETARIAT

Vă oferim o gamă variată de servicii care includ traduceri, interpretări simultane sau consecutive, legalizări, apostilări, servicii de proofreading etc.
Suntem o echipă tânără şi ambiţioasă, dornică de a răspunde cu profesionalism, prompt şi eficient solicitărilor dumneavoastră! Traducători autorizați de Ministerul Justiției vă stau oricând la dispoziție pentru a executa cu profesionalism și promptitudine orice comandî de traduceri și a vă furniza orice informații din domeniul traducerilor.

SELECȚIE ȘI RECRUTARE PERSONAL

4FUTURE, unic reprezentant în România al Institutului American pentru Studii Internationale (AIFS) promovează unul dintre cele mai de succes programe de schimb cultural: Au Pair in America. Recrutam de asemenea personal în domenii cum ar fi: medical, IT, turism etc.
Oferim de asemenea servicii de selecție și recrutare pe plan local companiilor care sunt în căutare de angajați.

Urmăriți-ne pe Facebook!

Mai multe

 • Deveniti agent

  Aflati mai multe despre modalitatea de a deveni agentul sau partenerul nostru!

  mai mult

 • Cariere

  Aflati mai multe despre ultimele posturi disponibile in cadrul echipei 4Future!

  mai mult

 • Stiri

  Aflati ultimele noutati legate de programele 4Future!

  mai mult

 • Galerie foto

  click