Contact:

0745-001583

Social

  • Facebook
  • LinkedIn

Birou de Traduceri si Interpretariat

Traducatori autorizati de Ministerul Justitiei va stau oricand la dispozitie, pentru a executa cu profesionalism si promptitudine orice comanda de traduceri si a va furniza orice informatii din domeniul traducerilor.

Executam traduceri autorizate, interpretari si traduceri simultane sau consecutive, legalizari notariale ale traducerilor, servicii de corectura text si proofreading, servicii asociate traducerilor (supralegalizari, apostile etc)

Traducem documente din/in:

1. Engleza, Franceza, Maghiara, Germana, Italiana, Spaniola

2. Greaca, Rusa, Ceha, Slovena, Daneza, Olandeza,Turca

3. Portugheza, Polona, Bulgara, Ucraineana, Croata, Catalana, Slovaca

4. Suedeza, Norvegiana, Araba, Sarba, Letona, Chineza, Japoneza, Ebraica, Persana, Hindi, Finlandeza

Preturi

Tarifele noastre sunt negociabile si se stabilesc de comun acord cu clientul. Estimarile de pret sau reducerile se fac în functie de: limba, termenul de predare, gradul de dificultate al textului si de volumul lucrarii.

Pentru un numar mai mare de 10 pagini sau in cazul clientilor fideli se poate negocia un discount din pretul traducerii in functie de numarul de pagini si termenul de predare.

Pentru serviciile de interpretariat, traduceri consecutive si simultane, tariful orar se negociaza pentru fiecare ora inceputa.

In cazul textelor care contin tabele sau necesita o asezare in pagina speciala se percepe o taxa suplimentara de 10% din valoarea traducerii.

Pagina de referinta are 2.000 de caractere, inclusiv spatii (sau 300 de cuvinte).

Va rugam sa ne contactati pentru o estimare de pret!

Tel. 0745-001583

sau e-mail: traduceri@4future.ro

Termenul de predare al lucrarilor este stabilit de comun acord cu clientul.

 

Servicii oferite

  • Traduceri documente

Va oferim traduceri de calitate din si in limbile engleza, franceza, spaniola, italiana, germana, rusa, greaca, polona, chineza etc. din orice domeniu (juridic, economic, bancar,tehnic, medical, IT etc).

  • Traduceri legalizate

In general nu pot fi legalizate decat traducerile documentelor cu caracter oficial, adică documentele care poarta o semnatura si/sau o stampila a unei persoane sau a instituţiilor emitente, timbru sec, sigilii. In cazul copiilor legalizate, legalizarea se face numai dupa documentul original. Legalizarea se realizeaza in colaborare cu un Birou notarial.

  • Corectura text

In cazul in care doriti verificarea si corectarea unor documente deja traduse, va oferim acest serviciu la jumatatea tarifului practicat pentru efectuarea traducerilor.

  • Proof-reading

Revizuirea traducerii finale de catre un vorbitor nativ.

  • Documente tipizate

Traducere certificat de nastere sau casatorie, cazier, adeverinte, diplome, foi matricole, documente masini, asigurari, documente viza etc.

Pentru acestea se ofera reduceri avantajoase fata de pretul unei traduceri standard.

  • Supralegalizare, apostile

Serviciul de apostilare a traducerilor documentelor originale din limba romana intr-o limba straina, legalizate de un notar public. Nu se apostileaza decat traducerile sau copiile legalizate dupa documente oficiale emise de o autoritate romana, care poarta semnatura si stampila/timbru sec. Aplicarea apostilei se face numai pe documentele originale (certficate de nastere, casatorie, deces emise dupa 1996) acte de studii vizate in prealabil de Ministerul Invatamantului, etc. Se supralegalizeaza numai documentele care sunt necesare in tarile membre ale Conventiei de la Haga.

  • Serviciul DTP

Se refera la realizarea traducerii in formatul documentului original. De obicei traducerile care au nevoie de DTP sunt cele ale manualelor de instructiuni, scheme tehnice, grafice, etc. La alte tipuri de documente, traducatorii nostri vor incerca sa efectueze traducerea intr-un format cat mai apropiat de cel al documentului original.

  • Alte servicii

La cerere, putem asigura expedierea documentelor prin intermediul firmelor de curierat rapid, scanare, salvarea lor pe CD, stick etc.